جستجوی
پیشرفته
  1. خانه
  2. در رابطه عاطفی صحیحی قرار دارم یا نه:7 نشانه یک رابطه عاطفی سالم
در رابطه عاطفی صحیحی قرار دارم یا نه:7 نشانه یک رابطه عاطفی سالم

در رابطه عاطفی صحیحی قرار دارم یا نه:7 نشانه یک رابطه عاطفی سالم

قبل از بیان نشانه های یک رابطه عاطفی سالم بهتر است بررسی کنیم اصلا رابطه چیست؟ به ارتباط و تعامل فعال بین دو نفر رابطه می گویند. رابطه ها انواع مختلفی دارند، از رابطه بین دو همکار گرفته تا رابطه بین مادر و فرزند، در ادامه ما م خواهیم رابطه عاطفی بین یک خانم و یک آقا را بررسی کرده و نشانه های یک رابطه عاطفی سالم را مورد بحث قرار دهیم. اگر این سوال که ” آیا در رابطه عاطفی صحیحی هستم یا خیر” در ذهن شما هم به وجود آمده پس تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

رابطه عاطفی سالم:

یک ارتباط سالم بین یک خانم و اقا زمانی شکل میگیرد که، افعال و اعمال آن ها نه تنها به هم آسیب نزنند بلکه موجب تحکیم کانون خانواده و احساس لذت در طرفین شوند. به طور مثال می توانیم راجع به زوجی جوان صحبت کنیم که در ابتدای راه زندگی مشترک قرار دارند، اصولا به دلیل هیجانات اولیه افراد در این موقعیت ها رابطه شان را به بهترین شکل پیش می برند.

رابطه عاطفی ناسالم:

در تعریف رابطه عاطفی ناسالم باید چنین گفت که گاهی ارتباط عاطفی بین دو همراه، به طرز نادرستی جهت دهی می شود، آن ها از اعمال عاطفی که در حق هم انجام میدهند اطلاع ندارند و هر یک با برداشت های اشتباه خود به طرز فاجعه بر انگیزی به سمت نابودی رابطه خود قدم برمیدارند.

حال وقت بررسی موضوع اصلی این مقاله است، نشانه های یک رابطه عاطفی سالم چیست؟

رابطه سالم، رابطه ایست که حس خوب و انرژی مثبت را بین دو نفر برانگیزد و آن ها را مملو از حال خوب کند.

7 نشانه اصلی یک رابطه سالم:

اعتماد و توجه

استقلال

مهربانی

مسئولیت پذیری

بحث کردن مسالمت‌آمیز

ایجاد تفریح و سرگرمی

حمایت و پشتیبانی

یک: اعتماد و توجه

در یک رابطه ی سالم مهم ترین رکن اعتماد است، در یک رابطه عاطفی سالم هیچ راز پنهانی قرار نیست باقی بماند. و این موضوع یک مقوله دو طرفه است، یعنی هر دو طرف باید با هم صادق باشند. در یک رابطه عاطفی سالم لازم است به عقاید و تفکرات هم ارزش قائل باشید، تعیین حد و مرز رابطه و شناخت خصوصیات اخلاقی یکدیگر هم موضوع بسیار مهمی است.

دو: استقلال

در یک رابطه عاطفی سالم شما فضایی خارج از رابطه هم باید داشته باشید، فضای مملوئ از عشق و علاقه و احترام به شما و نیاز های متفاوتتان در بیرون از چهار چوب یک رابطه. دشتن استقلال یعنی آزاد بودن در انجام فعالیت های مورد علاقه تان که این با بی بند و باری و خارج شدن از چهار چوب اخلاقیات کاملا متفاوت است.

سه: مهربانی

رکن اصلی روابط سالم داشتن احساس همدلی بین طرفین است. شما همراه و هم دم یکدیگر هستید پس باید به بهترین نحو کنار هم باشید و در موقعیت های مختلف با هم مهربان باشید. قطعا همه افراد درارای ویژگی های منفی هستند اما مهم این است که بتوانند با این ویژگی ها در کنار هم بمانند.

 چهار: مسئولیت پذیری

در یک رابطه سالم هرکدام از طرفین می بایست مسئولیت رفتار و گفتار خود را کاملا قبول کنند. ار سرزنش یکدیگر خودداری کرده و در موقعیت هایی حتی از هم غذر خواهی هم می کنند. هم چنین هر کئام از طرفین یک سری مسئولیت واضح دارند که باید هر کدام را به نحو احسن پیش ببرند.

پنج: بحث کردن مسالمت آمیز

قطعا بین افراد با اخلاقیات و رفتار های متفاوت ممکن است هزاران مکل با هم داشته باشند، بین همه زوج ها همیشه اخلاف نظر وجود دارد اما موضوع حائز اهمیت است است که بتوان این اختلافات را به خوبی مدیریت کرد تا تبدیل به مشکل بزرگ تری نشوند.

 شش: ایجاد تفریح و سرگرمی

رابطه ای را می توان به عنوان یک رابطه سالم نام برد که طرفین از باهم بودن و وقت گزراندن کنار هم لذت ببرند. شما باید علاوه بر پارتنر یکدیگر بودن، دوست و همراه هم باشید. این موضوع مگر با داشتن یک رابطه صحیح بین زوجن ممکن نیست.

هفت: حمایت و پشتیبانی

همانطور که در بند قبل هم اشاره شد؛ دو نفر باید در تمام صحنه های زندگی، از خوش و شادی گرفته تا مشکلات و بیماری ها کنار هم بوده و یکدیگر را حمایت کنند. شما باید در تمام لحظات کنار هم بوده و یکدیگر را حمایت کنید.

موارد یاد شده قطعا بخش کوچکی از دانش متخصصان مجموعه ماست، برای دریافت اطلاعات بیشتر یا در خواست رزرو وقت مشاوره با متخصصان ما در این حوزه لطفا اینجا کلیک کنید.

  • اشتراک گذاری:

دیدگاه خود را درج کنید